Ген. Кольо Милев: Империята Лечков падна

  • 30 октомври 2011 21:27

  • 2505
  • 2
Ген. Кольо Милев: Империята Лечков падна
©

Империята Лечков падна и това вече е факт, заяви пред журналисти кандидатът за кмет на Сливен от БСП генерал Кольо Милев.

Ако имаме честно обработени резултати – те ще са в наша полза, в полза на промяната, каза още фаворитът в надпреварата срещу досегашния градоначалник Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа.. „Апелирам към всички отговорни органи да си свършат работата и да гарантират, че няма да има изкривяване на вота на хората, защото ние постигнахме този резултат с много силен отпор. Днес сме подали над 16 жалби основно за купуване на гласове и за оказван натиск”, посочи Милев. „Искам да благодаря на хората в Сливен, които повярваха на нас и на промяната. Пожелавам им да са живи и здрави и заедно да вървим напред в изпълнението на всички задачи, залегнали в програмата ни за управление на общината”, каза още ген. Милев.
Попитан кои ще са първите задачи, с които ще се заеме като кмет, той отговори: „Ще изкараме всичко на светло. Ще има пълен преглед на състоянието на общината – бюджет, договори, администрация. За да вземем някакви решения, трябва да знаем какво е реалното състояние на общината, да видим какви са истинските задължения на общината, каква е събираемостта на собствените приходи, за да можем да управляваме и общинската собственост. Радвам се че законът и редът се връщат в Сливен. Всяко мое действие ще бъде подчинено на тях”.
Ген. Кольо Милев каза още, че работещите в общинската администрация не ги очаква чистка. Всеки, който е на мястото си и работи добре ще продължи да работи, категоричен бе той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2505 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Иван

2011.11.23 | 18:03

2
Попитайте в гарнизоните Белене и Карлово как беше прозвището на генерала когато носеше все още пагони!... е о'к ще ви го спестя това питане - " бат' Колю - БАНКЕТА"... изводите и бъдещите "успехи" на Сливен оставям за вас!
ива

2011.11.23 | 18:03

1
Само г-н Милев да не говори, че са се провели честно изборите и нека си припомни натиска над военните в поделението със заплахата, че ако не гласуват за него ще бъдат уволнени.

Добави коментар

Водещи новини