Николета: Аз съм VIP спонсорка на жълтата преса

  • 07 август 2015 11:46

  • 4003
  • 3
Николета: Аз съм VIP спонсорка на жълтата преса
©

В личната рубрика на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, в която тя отговаря на въпросите на нейни фенове, не липсват и хапливи подмятания, на които плеймейтката не спестява отговор в същия стил на задаване.

Именно чрез един такъв, тя опровергава в psp.bg, поръчковата статия срещу нея, че е VIP компаньонка, спонсорирана от несъществуващ свинар, по следния начин: "Не смятам повече да допринасям за тиража на жълтите вестници, които не стига, че вече се изчерпаха от към съчинения за мен, ами и започнаха да въртят стари фантасмагории, с измислени герои. Всеки момент очаквам да платят по 20 лв. на най-различни земеделци, които уж са мои „спонсори“, за да „потвърдят“ тяхната ексклузивна „новина“.

Медийната антикампанията, която от години се води срещу мен, само ме направи по-известна, по-богата и по-интересна. Ни най-малко не ме уязви, една сълза не съм проронила над тази измет, но вече смехът ми секна, заради депресирани и комплексирани псевдо журналистки, които заспиват и се събуждат с мисълта за мен…скоро ще сънуват кошмари с мен! Не съм VIP компаньонка, а съм VIP спонсорка на жълтите-жалки медии!"

Последвайте канала на

Novini.bg
4003 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
хаха

2016.01.19 | 06:33

3
Ако махнем "Вип" от изречението и на мястото на "спонсорка" се сложи проститутка, нещата биха си дошли на мястото. По-долнопробно и евтино същество от тая едва ли има ...
ОЛЯ

2016.01.19 | 06:32

2
ами то къде да си спонсор ма силиконко ??????то само жътите те имат за нещо и още пишат и те показват какъвто весника такава и "героината"
Някой

2016.01.19 | 06:32

1
Гола водица си ,Николетке!!Незнам да ли си богата и известна/защото това изобщо не ме интересува/,но знам ,че си смешна вече с твоите изказвания и надувки!Не е лошо да слезнеш на земятя вече,защото в тази страна има и достойни хора,а ти си просто въздух под налягане!!!

Добави коментар

Водещи новини