Подпалиха колата на строителен бизнесмен

  • 05 август 2015 14:59

  • 4306
  • 2
Подпалиха колата на строителен бизнесмен
©

Неизвестни апаши са подпалили автомобила на строителен предприемач в Монтана и са изписали смъртни заплахи на оградата на дома му. Екип огнеборци е загасил пожара и е успял да спаси околните къщи. Огнената атака е пламнала в сряда към 3 часа през нощта на улица "Жеравица" в областния град, информира "Труд".

Подпалвачите пъхнали напоени с горивна смес парцали под БМВ-то на Иван И./55 г./, паркирано пред дома му, и драснали клечка кибрит.Преди това обаче изписали на оградата на къщата "Иване, върни ни парите или те чака смърт!". Огънят бързо обхванал автомобила. За щастие по същото време в района минал патрулен автомобил и униформените извикали Противопожарната служба. Гърмът на пламналите гуми пък събудил собствениците и всички се втурнали да гасят пламъците.

Пожарът бил потушен преди да обхване и близката кола с газова уредба, както и струпаните в двора на собствениците дърва."Късмет ни спаси! Можеше да изгорим като мишки заедно с внуците!", сподели близка на бизнесмена. Двигателят на колата е изцяло унищожен. Според осведомени най-вероятно причината за палежа е неуредени сметка на строителя с клиенти. Палежът се разследва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4306 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
неизвестни

2015.08.05 | 21:12

2
народни отмъстители подпалиха колата ...на известен бандит мошенник ,,кръволок....,,
FiFo

2015.08.05 | 20:05

1
Дори и изгоряло мога да ви кажа че на снимката e Audi или а6 или а8

Добави коментар

Водещи новини