Арестуваха български измамник в Унгария

  • 04 август 2015 16:41

  • 2723
  • 0
Арестуваха български измамник в Унгария
©

Българин, арестуван за пласиране на фалшиви евро в Унгария, е получил инфаркт зад решетките и само бързата намеса на лекарите там спасила живота му, съобщава struma.com.

Незабавно 47-годишният Дзури е закаран в затворническа болница, където е опериран спешно, състоянието му се подобрява. Негови приятели от Благоевград твърдят, че Дзури е извадил късмет, че е бил в килиите, ако е бил навън с начина му на живот буквално е щял да загуби живота си, предвид тежкото състояние, в което изпаднал.

Твърде възможно е да излежи голяма част от присъдата си в болница. Както писахме, миналата година Уята и Дзури успели да внесат фалшивите пари през границата, но установявайки се в един от унгарските градове направили опит да прокарат в обръщение 500 фалшиви евро в магазин, били закопчани на мига.

Лъчезар П. - Дзури бе арестуван заедно с най-стария наркодилър в Благоевград Кирил Илиев - Уята. Според мълвата в Благоевград сами се издънили, тъй като първия път успели да пазаруват с 500 евро в същия магазин и номерът минал, часове по -късно обаче решили да пробват втори път и били заловени. Кирил Уята винаги е бил крайно изобретателен в престъпленията си. Когато го залавяха тук с дрога бе истински спектакъл в съдебна зала, вечно болен и невинен. В Унгария обаче имат по 7- годишна присъда.

Последвайте канала на

2723 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини