Пиян мъж вдигна на крак пожарната в Пловдив

  • 04 август 2015 16:15

  • 2283
  • 2
Пиян мъж вдигна на крак пожарната в Пловдив
© Булфото (архив)

Среднощен екшън се е разиграл тази нощ в "Кючук Париж" в Пловдив, съобщи trafficnews.bg.

Привечер видимо пиян мъж, живеещ в комплекс „Южен полъх“, е започнал да се катери като истински Тарзан по климатиците в сградата. Въпреки заложбите си на катерач, един от климатиците не издържал на тежестта и стойката се изкъртила. За щастие мъжът успял да се измъкне невредим, но тежкото външно тяло на охладителната техника увиснало заплашително на кабели, точно над входа на комплекса.

Жителите на „Южен полъх“ сигнализирали на пожарната, които веднага изпратили екип да премахне надвисналата техника. Повече от час обаче те се опитвали да влязат в двора на комплекса. Те не успели да влязат през централния вход и заради това се наложило да премахнат едно от антипаркинг колчетата.

Операцията по спасяването на климатика завършила успешно, след като огнеборците използвали вишката на колата си. Дали обаче органите на реда са успели да идентифицират „Тарзан от Кючука“, все още не е ясно. Не се знае и по каква наредба той подлежи на санкция заради изцепката си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2283 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.05 | 10:32

2
Поне за спасяване на климатици ви бива!Разликата м/у мечката и пожарникаря е, че мечката спи само зимата, а пожарникаря цяла година!

2015.08.05 | 10:31

1
Към горепишещия: Пази Боже пожарникар да ти влезе в къщата... тогава ще си говорим.... Ако знаеш само за какво търсят пожарникарите, ум ще ти зайде...както казват старите хора.. Нямаш ни най-малко понятие за какво става въпрос. А и вземи си дигни дупето и отиди да станеш пожарникар, че и ти да си поспиваш...

Добави коментар

Водещи новини