Снимки на индийска филмова продукция завършиха с парти в черноморския комплекс "Албена"

  • 04 август 2015 12:49

  • 3750
  • 0
Снимки на индийска филмова продукция завършиха с парти в черноморския комплекс "Албена"
©

Снимките на филмова продукция на "Боливуд" приключиха в България с голямо парти в в черноморския комплекс "Албена", съобщиха от пресцентъра на ваканционното селище, цитирани от БТА.

"Човекът с голямото сърце", който стана известен като най-бюджетния индийски филм, разполага с ресурс от 25 000 000 евро, като според данни на мениджърите 10 на сто от средствата са изхарчени в България, посочват от пресцентъра на курорта.

Десетки локации в България станаха декор на зрелищния индийски екшън. Голяма част от снимките на суперпродукцията, които продължиха шейсет дни, преминаха в София и Банско. Едни от най-атрактивните екшън кадри бяха заснети на нос Калиакра, където имаше преследвания с автомобили, скокове от скалите и зрелищни катастрофи, допълва Марин Василев от пресцентъра на черноморския комплекс.

Номинираният 15 пъти за наградата за най-добър актьор на "Боливуд" Шах Рук Хан и екипът му от 150 души, участващи в заснемането на "Човекът с голямото сърце", са се забавлявали в "Албена" с най-актуалните индийски песни и световни хитове. Според Марин Конов, мениджър по продажбите в "Албена" АД, филмовите дейци от Индия са изненадали домакините си с желанието да слушат български хип хоп и под неговите ритми са показали майсторство на дансинга.

Последвайте канала на

3750 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини