Руски комунист: Санкциите да станат оръжие срещу империализма

  • 04 август 2015 09:47

  • 2545
  • 6
Руски комунист: Санкциите да станат оръжие срещу империализма
© gettyimages

Санкциите, които ни наложиха над 30 страни, може да се превърнат в наше оръжие срещу империализма, е заявил генералният секретар на Централния комитет (ЦК) на партията "Руски комунисти" Максим Сурайкин, пише газета.ру.

Крайнолевият политик предложи на премиера на страната Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега конфискуваните от граничните власти храни и напитки, попаднали в забранителния списък, да не се унищожават. "Вместо това тези продукти може да се изпращат на бедстващи райони по света, например Африка", пише комунистът в обръщението си. Според лидера на ЦК този жест ще се подобри международния имидж на страната и ще спести средства в руския държавен бюджет, отделяни за хуманитарна помощ. "Трябва да разберем, че храните и напитките, които са хванати на митниците са трофей в геополитическата схватка със световния империализъм. Този трофей може да се превърне в оръжие, защото, ако го дадем на гладуващите на Черния континент, ние подаваме ръка на потиснатите и унизените и заявяваме категорично, че сме победители в неравната борба", смята Сурайкин.

Москва реши хванатите продукти, чийто внос е забранен от президента на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, да бъдат унищожавани. Заради намесата на Кремъл вътрешните работи на Украйна през 2014 г. Европейският съюз, САЩ и други страни въведоха ограничения в търговията с Русия.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2545 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.08.18 | 22:01

6
КАКВО ОРЪЖИЕ ПРОТИВ ИМПЕРИАЛИЗМА БЕ ГЛАДНИ РУСКИ АЛКОХОЛИЦИ ?! СРЕДНАТА КЛАСА В РУСИЯ Е ОБЕДНЯЛА С 25 % БЛАГОДАРЕНИЕ НА САНКЦИИТЕ ! НЯМАТ КАКВО ДА ЯДАТ ! ЧЕТЕТЕ В ДНЕС БГ. НОВИНАТА ЗА БЕДНОСТТА В РУСИЯ ! ГЛЕДАЙТЕ В ЮТУБ - ВЕЛИКА РУСИЯ ВЕЛИКА МИЗЕРИЯ ! ОЩЕ КЛИПОВЕ В ЮТУБ - ЖИВОТЪТ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ОЩЕ КЛИПОВЕ - КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ !

2015.08.18 | 21:59

4
Руснаците са гладни ,руснаците умират ,пък закупуват по родното ни Черноморие -имоти !Сега закупуват и в ГЪРЦИЯ ! Горките умрели руснаци !Що не им отделим по една голяма 300 левова заплата ,за да не мрът ! Голтаците сме ние във България и спрете да виете на чужди гробища !

2015.08.18 | 22:00

5
според бг пропагадата(от посолството на САЩ) в Русия са умрели от глад и това се повтаря нон стоп от всички"свободни меди " .Инструкците до всички бг меди от посолството на САЩ за Русия само лошо и нищо др. да се тиражира като новина .От както Руснаците почнаха да продават петрол и газ в др. валута а не в долар ( само от Русия САЩ губят 300 милиарда долара на година) те не могат да го приживеята .Ирак,Либия,Сирия опитаха да продават петрол в евро и САЩ се разоравиха с тях но с Руснаците не смеят .

2015.08.13 | 23:24

3
Държава от алкохолизирани малоумници !

2015.08.13 | 23:24

2
Срещу руския империализъм.

2015.08.09 | 14:36

1
Валери, мишок такъв, не е ли по-добре заглавието ти да е: Руски комунист: Конфискуваните на границата храни и напитки, вместо да се унищожават, да се изпратят на бедстващи райони по света?!

Добави коментар

Водещи новини