17-годишно момиче изчезна на къмпинг Градина (обновена+снимка)

  • 03 август 2015 17:20

  • 6028
  • 0
17-годишно момиче изчезна на къмпинг Градина (обновена+снимка)
©

Вече пети час полицията в Созопол издирва 17-годишната София Фаралиева, изчезнала от близкия къмпинг Градина, информира 24 часа.

Сигнал за изчезването на момичето са подали днес по обед родителите й. София е от Созопол, с дълга червеникава коса, висока е около 160 см. Снощи тя отишла с приятелки в едно от заведенията на къмпинг "Градина". Установено е, че я няма около 04,30 ч. тази сутрин, когато приятелка от компанията се събудила и видяла, че София я няма. Близки на момичето алармират, че то страда от диабет и може да се нуждае от лекарства.

Ето какво е написала приятелката й Валерия във Фейсбук:

МОЛЯ ВИ ИЗДИРВАМЕ ТОВА МОМИЧЕ КАЗВА СЕ СОФИЯ НА 17 ГОДИНИ СРЕДНА НА РЪСТ С КЪДРАВА ЧЕРВЕНА КОСА ПОСЛЕДНО Е БИЛА ВИДЯНА ДНЕС В 04:00 ЧАСА НА КЪМПИНГ ГРАДИНА ОТ ТОГАВА НИКОЙ НЕ Я Е ВИЖДАЛ МОЛЯ АКО НЯКОЙ Я Е ВИДЯЛ ИЛИ ИМА ПРЕДСТАВА КЪДЕ МОЖЕ ДА Е НЕКА МИ ПИШЕ МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ СНИМКАТА НЕКА СТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА !!!!!!!

Снимка: Фейсбук

Изчезналата тази нощ в района на къмпинг "Градина" София Фаралиева учи в гимназията за романски езици "Г.с.Раковски" в Бургас. Тя е в 10 клас в паралелка с френски език, казаха осведомени. Момичето все още е в неизвестност, очаква се в издирването да се включат и водолази, които да претърсят залива. Не е изключено София да е влязла в морето посред нощ, смятат разследващи.

Всякакви версии плъзната из виртуалното пространство за изчезването на София. Близките й са в шок, а сестра й дори допусна, че момичето може да е станало жертва на отвличане. Ето какво сподели Елена Фарлалиева във Фейсбук:

Този автобус е забелязан в Предлав и най-вероятно в околностите. Ако някой го е виждал, да сигнализира веднага на полицията!!!
Сестра ми София изчезна снощи, нямам представа дали са я отвлекли... Ако имате информация, сигнализирайте в полицията и се свържете с мен на този номер: 0886493150

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6028 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини