Венера е отговорна за всички проблеми с жените

  • 03 август 2015 16:46

  • 2905
  • 1
Венера е отговорна за всички проблеми с жените
©

В 80% от случаите се оказва, че причината за депресията може да бъде открита в астрологията. Защо? Събуждате се, включвате телевизора и става ясно, че някой умник ви е написал, че е време да се притеснявате в работната среда, защото звездите му говорят, а вие сте поне малко лабилен на тема "Star Gate", за да повярвате, че точно днес шефовете ще ви мразят.

Излишно е да казваме, че те мразят всички през цялата година, ала друго си е да го получите като готова информация от хороскопа. И след като показахме няколко скромни доказателства около шаманската черна наука, запознайте се и с последната актуална новина - Венера била ретроградна. Това означава, че всеки мъж трябва да се окопае като червей от Worms и да се надява, че падащите метеорити ще го пропуснат - рядко се случва, но нали надеждата умираше последна! Ако вярваме на звездобройците, гръцката митология и Haarp, август ще бъде нещо средно между трагедията "Макбет" и откровенията в някой сайт за изповеди.

Още тук
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2905 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.12 | 11:05

1
Що за тъпа новина? Бог е дал на хората правото да избират и никакви глупави хороскопи и мръсни лъжци не могат да променят съдбата на които и да е.

Добави коментар

Водещи новини