Къртицата на ЦРУ няма да се жени

  • 03 август 2015 13:14

  • 2613
  • 1
Къртицата на ЦРУ няма да се жени
© gettyimages

Бившият сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън няма планове да се жени, предаде РИА Новости.

Информацията бе съобщена от руския адвокат на американеца, който заради разкритията как службите в САЩ са подслушвали хиляди души по цял свят, получи прякора Къртицата на ЦРУ - Анатолий Кучерена. "Все още с моя клиент не сме обсъждали въпроса за бъдеща сватба. Той постоянно се вижда с приятелката си – Линдзи Милс, но на този етап не сме си говорили за женитба", заяви юристът пред журналисти. Кучерена също изрази своята надежда да бъде включен в списъка на гостите, ако неговият подзащитен реши да вдигне сватба. Адвокатът допълни, че Сноудън не обмисля все още да кандидатства за руско гражданство.

Сноудън заради разкритията си избяга в Русия през лятото на 2013 г. Тогава се появи информация, че той може да се ожени за руската шпионка Анна Чампан. Рижата разузнавачка бе заловена в Ню Йорк през 2010 г. малко преди визитата на тогавашния руски президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега в Америка. Тя бе разменена срещу свои колеги от САЩ и се появи на страниците на мъжко издание. Заради горещата фотосесия Чампан бе наречена "Агент 90-60-90".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2613 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
аз

2015.08.06 | 07:57

1
Не е правилно да го наричат къртица! Той не е издавал тайни на врагове срещу заплащане! Не дискутирам дали е извършил престъпление - това е въпрос на съда. Но не е къртица!

Добави коментар

Водещи новини