БДЖ отпуска допълнителни вагони по повод музикалния фестивал SPIRIT of Burgas

  • 03 август 2015 13:08

  • 1583
  • 0
БДЖ отпуска допълнителни вагони по повод музикалния фестивал SPIRIT of Burgas
©

"БДЖ - Пътнически превози" ще осигури допълнителни вагони към съставите на два влака за посетителите на SPIRIT of Burgas, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Фестивалът ще се проведе на 7 и 8 август в Бургас, припомня БТА.

В тези дни всички влакове между София и Бургас ще пътуват между жп гарите, без да се налага превоз на пътниците с автобуси, както се прави сега заради ремонт на релсовия път. В първия ден на фестивала и в деня след неговото провеждане - 9 август, символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с вагон-бистро, специална озвучителна система и диджей.

На 7 август Robbie Williams EnterTRAIN ще замине в 07:45 ч. от Централна гара София и ще пристигне в гара Бургас в 15:00 ч. На 9 август влакът ще тръгне от Бургас в 14:15 ч. и ще пристигне в София в 21:05 ч. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки е 31.30 лв. За пътуване само в едната посока цената на билета е 19.40 лв. Подробна информация може да бъде получена в интернет на адрес www.bdz.bg.

Последвайте канала на

1583 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини