Петър Москов се появи на пресконференция с фланелка на "Арсенал" (видео)

  • 03 август 2015 13:06

  • 3496
  • 2
Петър Москов се появи на пресконференция с фланелка на "Арсенал" (видео)
© Булфото

Здравният министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва изненада журналистите на пресконференция днес, появявайки се облечен с тениска на английския футболен отбор "Арсенал", предаде репортер на Novini.bg.

Той се извини за небрежното си облекло, като го обясни с вчерашната победа на "Арсенал" над "Челси" с 1:0 и спечелването на купата "Къмюнити Шийлд". Това бе и първата победа за "артилеристите" под ръководството на треньора Арсен Венгер в съперничеството му с наставника на "Челси" Жозе Моуриньо.

Попитан дали облеклото му не е в отговор на снимката на премиера Бойко Борисов с екип на "Челси", здравният министър изненадано отговори, че не знае, че министър-председателят подкрепя водения от Моуриньо тим.

Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва заяви още, че не вижда проблеми в коалиционното управление на страната и че ако има такива, те трябва да се коментират само в определения за това формат - Съвета за развитие. По думите му, докато правителството изпълнява програмата си, не съществува проблем за стабилността му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.05 | 06:49

2
Москов ти си абсолютен Олигофрен баце те еб* в министъра само Топчийте само Арсен Венгер а министре?

2015.08.03 | 21:58

1
Така безродниците се кланят на чужди нам хора !?!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини