Четирима ранени при катастрофа в Кресненското дефиле (обновена)

  • 03 август 2015 12:33

  • 5566
  • 0
Четирима ранени при катастрофа в Кресненското дефиле (обновена)
©

Временно се ограничава движението по път E-79 в района на Кресненското ханче поради катастрофа, съобщават от пресцентъра на агенция "Пътна инфраструктура". Четирима души са ранени при пътния инцидент, станал преди около час. Челно са се ударили две леки коли на завой в района на Кресненските ханчета.

Единият от пострадалите е настанен в болница със сериозни травми и опасност за живота. Останалите пострадали също са с множество наранявания, като състоянието им в момента се уточнява.

От АПИ препоръчват всички моторни превозни средства да изчакват на място.

24-годишен младеж от Ново Делчево е тежко раненият след катастрофата на главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле. Той е приет в спешно отделение на благоевградската болница с лицево-челюстна травма, губил е съзнание. В момента му извършват изследване на скенер, съобщава struma.bg.

Майка и дете, също пострадали в катастрофата, се транспортират към санданската болница.

Челно са се сблъскали "Фолксваген" и "Опел". Преди минути движението бе отпушено, след като шофьори прекараха близо 30 минути в тунела. Фолксвагенът е обърнат по таван, съобщиха очевидци.

20 минути бяха необходими, за да се освободи затиснатият 25-годишен водач на "Опел"-а. След удара "Фолксваген"-ът се обръща по таван в лентата си в посока Сандански.

Последвайте канала на

5566 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини