Минувачи станаха свидетели на екзорсизъм в популярен парк (видео)

  • 01 август 2015 12:08

  • 8267
  • 2
Минувачи станаха свидетели на екзорсизъм в популярен парк (видео)
©

Разхождащи се в парк в град Одеса в щата Тексас са видели как най-малко двама души са извършвали ритуал, при който те са пристискали жена към земята. Шери Джаксън разказа, че обикновено тя прекарва деня си като чете Библията и се моли в парка Мемориал Гарденс.

„Не успях да си чета Библията и да се помоля, защото стана малко лудо”, разказва тя пред KMOV. Джаксън се натъкнала на екзорсизма. „Тя беше на земята и те стояха над нея, като я притискаха към земята и крещяха „Сатана, заповядвам ти да си отидеш”. Това повтаряха постоянно. Беше много странно. Викаха все по-силно и по-силно”, разказва Джаксън.

Според KOSA, хората първоначално са седели на пейка, но в един момент станали и отишли до езерцето с патетата. „Исус може да излекува всеки, но това не е нещо, което се вижда всеки ден до езерото с патетата. Все пак се радвам, че всички са добре”, казва още Джаксън.

Полицията е била повикана на мястото на ритуала, но не е предприела никакви действия, защото екзорсизмът не е незаконен.

През 2008 година Върховният съд на Тексас постанови, че практикуването на екзорсизъм е религиозно право и официалните лица нямат право да се намесват, освен ако с обекта на екзорсизма не се злоупотребява.

От полицията уточниха, че никой не е пострадал при инцидента.

Последвайте канала на

Novini.bg
8267 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.05 | 16:46

2
Така практикуват,болните от шизофрения.В Америка всеки психично болен е Бог и му се предоставят малки дечица за извращения !

2015.08.02 | 08:23

1
VSE PO MALKO JIVOTA IMA ZNATCHENIE-EPIDEMIITE SA NEIZLETCHIMI

Добави коментар

Водещи новини