Плъх върна обратно в Делхи излетял за Милано самолет

  • 31 юли 2015 21:42

  • 3103
  • 1
Плъх върна обратно в Делхи излетял за Милано самолет
© Getty Images/Guliver

Самолет на авиокомпания Еър Индия потеглил от Делхи за Милано беше принуден да се върне обратно в индийската столица заради подозрения за наличието на плъх в пътническата кабина, предаде Франс прес, като цитира представител на компанията.
Плъховете са заплаха за кабелите и други съоръжения в самолетите по време на полет.

Не за първи път в Индия възниква подобен проблем. През май плъхове бяха забелязани да тичат из пътеките на самолет на Еър Индия, изпълняващ вътрешен полет. През юни в социалните медии се появи снимка на гущерче, излизащ от сандвич, обвит във фолио и поднесен от стюардесите на пасажер. Авиокомпанията отрече в сандвича да е имало гущерче.

Еър Индия има и други проблеми. През юли двама нейни служители бяха арестувани заради замесването им в трафик на хора на летището в Делхи. През април компанията попречи на пилот и помощник пилот да изпълнят полета си, след като те се сбиха преди излитането на машината, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3103 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.04 | 23:17

1
Ами те нали са братя на нашите мангуси!Какво очаквате, да се култивират ли?Те британците не можаха,че ние ще култивираме ромските цигани-индийските парии!

Добави коментар

Водещи новини