Теменужка Петкова: КЕВР постави на равни условия битовите потребители и индустрията

  • 31 юли 2015 17:43

  • 2613
  • 2
Теменужка Петкова: КЕВР постави на равни условия битовите потребители и индустрията
©

По отношение на цената на електрическата енергия компетентността е изцяло на КЕВР. Това коментира министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Ние нямаме основание да се съмняваме в компетентността й. Цената на таксата задължение към обществото до настоящия момент се плащаше от битовите потребители, с настоящето си решение КЕВР постави на равни условия битовите потребители и индустрията, обясни министър Петкова. Цената за индустрията, която генерира разходи над 30 гигават часа годишно ще ползва намаления и ще плаща 19 лв. такса задължение към обществото.

По отношение на това дали се стимулират кражбите в енергетиката тя заяви, че оценява загрижеността, която проявява обществото към енергетиката, но според нея, тя е трябвало да бъде проявена още преди 10 години.

По думите й правителството предприема бързи и решителни мерки, които са насочени да спрат течовете в системата. Спряхме преференциите към ВЕИ централите, беше въведен финансов контрол по отношение на енергийния микс и всички предприятия, които влизат в него, припомни Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Сектор енергетика трябва да бъде стабилен и предвидим сектор. Българското правителство направи всичко необходими така че да се стабилизира сектора максимално бързо, каза още тя.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2613 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
v ystata pazavroooooo

2015.08.02 | 13:39

2
tupa ovca,kurva i prostitutka
Хонг Конг, Cityview hotel

2015.08.02 | 13:38

1
Теменужке, освен за орална любов, за нищо друго не ставаш!

Добави коментар

Водещи новини