Хванаха трима с хероин на границата с Гърция

  • 31 юли 2015 10:54

  • 2725
  • 1
Хванаха трима с хероин на границата с Гърция
©

Опит за трафик на дрога в Гърция осуетиха благоевградски криминалисти. Те са провели успешна операция в четвъртък срещу разпространението на наркотични вещества. На ГКПП – Илинден – Ексохи са задържани 32-г. И.М. от гоцеделечвското село Брезница, 28-г. му съселянин Т.М. и 25-г. М.Ч. от хаджидимовското село Блатска, съобщава Стандарт.

Тримата пътували към южната ни съседка с лек автомобил „Хюндай". При претърсването на колата са намерени и иззети два плика с общо 855 грама висококачествен хероин. По-късно са извършени множество претърсвания на имоти, които тримата обитават. В къща в с. Блатска са открити и иззети пистолет и 32 патрона, за оръжието и боеприпасите не са представени необходимите документи за притежание. В местността Дабая край гоцеделчевското село Борово е намерен найлонов плик с 1,480 килограма марихуана. В къща в с. Брезница са открити и иззети 8,410 килограма ситно нарязан тютюн.

На задържаните мъже с прокурорско разпореждане е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража за срок до 72 часа". По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

2725 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.31 | 19:04

1
Македонците в действие. По стъпките на Гоце и Яне!Само,че тука е бугарско?Голема различка.

Добави коментар

Водещи новини