Мая Манолова: Ще защитавам и тези, които протестират срещу мен

  • 30 юли 2015 18:46

  • 1767
  • 9
Мая Манолова: Ще защитавам и тези, които протестират срещу мен
©

Смятам с работата си да докажа, че ще бъда ефективен, достоен и справедлив омбудсман, който ще защитава правата на българските граждани. Това каза в предаването "Още от деня" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която днес беше избрана за омбудсман на Република България.

По повод организирания във "Фейсбук" протест срещу избора й, който ще се проведе пред парламента тази вечер, тя коментира, че уважава правото на мнение на всички граждани. Като омбудсман ще бдя над това суверенно право на гражданите да протестират. Далеч нямам илюзията, че се харесвам на всички, но имам амбицията да работя за правата на всички, включително и на тези граждани и неправителствени организации, които протестират срещу избора ми, посочи Манолова. Това, че мога да бъда високоговорител на справедливото обществено мнение, мисля че съм го доказала, добави тя.

Хората в България днес имат огромно количество проблеми. Социалното неравенство е крещящо, много права на гражданите са погазвани, администрацията много често мачка гражданите, има способността да си е самодостатъчна, действа по посоката на смяната на властта, коментира новият омбудсман. Манолова беше категорична, че няма да работи, според политическите си пристрастия. Все пак тя посочи, че ако иска да бъде ефективен, омбудсманът трябва да работи с правителството. Ако гражданите имат истински защитник, това ще бъде добре и за това правителство, а и за всяко следващо, посочи тя.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на посочи, че уважава избора на всички народни представители, включително на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който публикува снимка във "Фейсбук", която показва, че е подкрепил опонента на Манолова на днешния вот - Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет. Предимството на тайния избор е в това, че каквото и да казва всеки в тъмната стаичка всеки е сам и там партийното влияние е по-малко, каза тя.

Манолова посочи, че макар че има право на глас, не е взела участие в гласуването, тъй като според нея това не би било честно спрямо Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет, който не е депутат и няма право да участва във вота.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1767 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.09.05 | 19:15

9
герб дпс бсп при ндсв
Дежурният лекар на лудницата

2015.07.31 | 08:33

1
Айде бе б ат а кистир до кога ще ви чакам. Като гледам пак сте спрели да вземате хапчетата. Бълзо при мен на преглед!
гражданин

2015.09.05 | 19:15

8
Мазолова, ходи се гръмни!
Пролетарий

2015.09.05 | 19:15

7
Другарко Манолова, а братя Галеви, дето ги защитихте, ще продължите ли да ги защитавате. Други мафиоти ще защитавате ли, или само бедните хорица?
321

2015.09.05 | 19:14

6
наЙ голямата ЛЪЖА - лъжец ще защиъава народа пред ЛЪЖЦИТЕ

2015.09.05 | 19:14

5
Майо - дълбоко се съмнявам , че си тръгнала да защитаваш хората...Ти който си основният разединител на нацията... По скоро заплатата сигурно е по-голяма от тази на депутат...
ДОГАН ГО НАХАКА ЦЕЛИЯ НА воленуглу ПЕРХЕДРОЛА хаха

2015.09.05 | 19:14

4
хахахахахахахах КОМУНИСКА ДА ТЕ ЗАЩИТИ хахахахахахахахахахахахахахахаха
а

2015.09.05 | 19:14

3
ЩЕ ЗАЩИТАВА-СЛЕД СВОИТЕ И СИЛНИТЕ-НЯКОЙ СЛУЧАЙНО И Т.Н.
FM

2015.09.05 | 19:14

2
Защитавай Народа. А не които са на власт.

Добави коментар

Водещи новини