Роби Уилямс включи и баща си в шоуто

  • 30 юли 2015 15:15

  • 1291
  • 0
Роби Уилямс включи и баща си в шоуто
©

Роби Уилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си Пит Конуей, който също е певец.

Очаква се двамата да изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала. Баща и син излизат на сцената заедно само в избрани концерти от турнето на британеца LET ME ENTERTAIN YOU, а днес стана ясно, че и българската публика ще ги види заедно на плажа на 7-ми август.

Днес стартира и мащабният строеж на основната сцена на SPIRIT of Burgas. "Това е една от най-големите сцени в Европа. От вчера тирове разтоварват елементи от нея и тази сутрин започва сглобяването й", споделя Димитър Маджаров, директор на ОП "Летен театър, фестивали и концерти" в Бургас. Огромната сцена, на която на 7 август ще излезе Роби Уилямс, а ден по-късно и британската банда Kasabian, се строи по стандартите за турнето на лошото момче на Англия, която изглежда по един и същи начин във всички 25 спирки в Европа. Шоуто на Роби в Бургас е първият концерт на плажа в кариерата на британеца с над 800 живи изпълнения зад гърба си.

Билетите за двата дни на SPIRIT of Burgas с хедлайнери Robbie Williams (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена от 180 лв. Ограничен брой билети за GOLDEN CIRCLE за 7 август са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна. Почти изчерпани са и VIP билети със седящи места на трибуните срещу сцената на плажа.

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

Последвайте канала на

1291 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини