Концертът на "Фондацията" напълни Лозенец

  • 30 юли 2015 10:51

  • 2198
  • 1
Концертът на "Фондацията"  напълни Лозенец
©

В последния ден на юли група „Фондацията”, която обединява музикалните легенди Кирил Маричков от „Щурците”, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов от БТР, Венко Поромански от Група „Те” и Дони от Дони и Момчил ще изнесе концерт на плажа на клуб Hacienda в българското Сен Тропе Лозенец.

На него ще звучат песни на легендарните български групи, в чиито състав са били музикантите, но в нов аранжимент. Концертът се осъществява с помощта на вината VERANO AZUR. Свободни места в малкия курорт няма като всичко е било резервирано 3 седмици по-рано.

В последните години Лозенец се превърна в една от най-популярните дестинации сред богатите и известните и от година на година привлича все повече интерес. Изпълнители, актьори, ТВ водещи, продуценти, бизнесмени, знайни и незнайни герои от българския шоубизнес могат да бъдат забелязани по малките улички на Лозенец.

„Радвам се, че за пореден път VERANO AZUR подкрепя българското изкуство. Още от незабравимите концерти на Лили Иванова на брега в Лозенец и Операта в София, невероятния фестивал Summer in Pixels, хитовата постановка „Свалячи“, марката ни подкрепя”, коментира собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов и определи концертът на Фондацията като събитието на лятото за любителите на българската поп-музика. „Българските вина често попадат в капана да копират маркетингово хитовите продукти на този пазар извън България. Все по-важно става те да намерят своята идентичност като български продукт. VERANO AZUR е добър пример за това, защото всички свързват марката със стойностно българско изкуство.”, сподели още Тодоранов.

Специално за концерта на „Фондацията” в клуб Hacienda ще бъде изградена допълнителна сцена. Очаква се музикантите да пристигнат с два тира техника. „Мястото на хубавите български вина е да са на една сцена с най-добрата българска музика”, коментираха спонсорите от VERANO AZUR. Миналата година с тяхно съдействие се организира тридневен музикален фестивал, в който се включиха група Мастило, група Остава и др.

Последвайте канала на

Novini.bg
2198 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Marcheto

2015.07.30 | 13:53

1
Hasienda - liubimo zavedenie! Verano Rose - liubimo vino! :))

Добави коментар

Водещи новини