Николай Ненчев посети летище Граф Игнатиево след инцидента

  • 29 юли 2015 20:25

  • 1881
  • 1
Николай Ненчев посети летище Граф Игнатиево след инцидента
© Булфото

Министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. посети военното формирование в Граф Игнатиево, за да се срещне с двамата летци, участвали в тренировъчен полет, при който се случи инцидент, и да изрази своята съпричастност. Това съобщиха от Министерството на отбраната.

Лично се убедих в доброто физическо и психическо здраве на пилотите и ги уверих, че могат да разчитат на пълното ми съдействие и подкрепа, е казал министърът, след като се е уверил, че военнослужещите не са получили никакви наранявания.

Той е бил запознат от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев със събитията около инцидента със самолет РС-12. Действията, предприети от двамата пилоти по време на кацането, са били изключително адекватни и на много високо професионално ниво, благодарение на което са избегнати други инциденти, се посочва в съобщението. Няма никаква опасност за въздушното ни пространство, информират още от МО.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1881 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.13 | 18:03

1
ПОГЛЕДНА ПИСТАТА И КАТО ИСТИНСКИ ЗЕМЕДЕЛЕЦ РЕЧЕ ЧЕ ТАМ Е МОЖЕЛО ДА СЕ САДИ ЦАРЕВИЦА, НАЛИ СЕ БАРА АМЕРИКАНОФИЛ ХАХАХА

Добави коментар

Водещи новини