Части от столицата временно без вода на 31 юли

  • 29 юли 2015 14:56

  • 1619
  • 0
Части от столицата временно без вода на 31 юли
©

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 юли, съобщиха от пресцентъра на дружеството. На 31 юли (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Индже войвода“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Индже войвода“ ъгъла с бул. „Александър Стамболийски“.

На 31 юли (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Лепенец“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“, ул. „Витиня“, бул. „Владимир Вазов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витиня“ ъгъла с ул. „Константин Фотинов“. На 31 юли (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кирил Дрангов“, кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кирил Дрангов“, ул. „Кубрат“, ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Железен мост“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Динамо“ ъгъла с ул. „23-ти декември“. На 31 юли (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Каймакчалан“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Каймакчалан“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Последвайте канала на

Нора Виткова
1619 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини