Бирена бутилка разкри пишман изнасилвач

  • 29 юли 2015 06:56

  • 5063
  • 0
Бирена бутилка разкри пишман изнасилвач
© gettyimages

Бутилка от бира разкри пишман изнасилвач от пазарджишкото село Црънча, който бе осъден на 1 година и 4 месеца условно за сексуалния си нагон.

Сред доказателствата, „заковали” Даньо А., била и обицата на момичето, което попаднало в лапите на пийналия млад мъж, пише в. Монитор. Инцидентът се разиграл на улица в селото, когато след почерпка с приятели в питейно заведение мъжът проследил две момичета, докато се разделили и налетял на едното от тях. Той я дръпнал силно за якето и я повалил на земята, опитвайки се да й свали насила дънките. С едната ръка натискал главата й към тревата и запушил устата й, за да не вика, но девойката успяла да се отскубне от хватката и се развикала за помощ.

От близката къща я чул стопанинът на дома и с викове успял да прогони нападателя. След проведеното разследване се установило кой е бил пишман изнасилвачът на момичето, тъй като на мястото на отвличането била намерена бутилка от бира. Именно по стъкленото шише притежателят на бара си спомнил, че минути преди да тръгне след девойките, Даньо се черпил бира с приятели в неговото заведение и излязъл от кръчмата с въпросната недопита бутилка бира. Така пишман изнасилвачът бил изправен пред съда да отговаря за опита за изнасилване. Пред прокурор Даньо А. направил пълни самопризнания и за деянието си получил 1 година и 4 месеца условно наказание от Районния съд в Пазарджик.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5063 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини