Убито бездомно куче разделило Диляна Попова и Таки

  • 28 юли 2015 16:05

  • 13314
  • 5
Убито бездомно куче разделило Диляна Попова и Таки
© Булфото

Убито пред очите на моделката Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град бездомно куче е причината, поради която тя зарязала сочения за наркобарон Христофорос Аманатидис-Таки.

Това пише "България Днес", като се позовава на отлично информирани източници, близки до някогашната двойка. Грозната случка се разиграла преди няколко години в центъра на София. Попова и Таки се скарали и точно тогава в пристъп на яд и нерви Аманатидис настъпил газта на джипа си и умишлено кривнал волана към опитващо се да премине улица псе. Кучето е размазано и издъхва на място, а гледката фрапира до краен предел брюнетката. Според свидетели на отношенията между двамата, Попова се травмирала жестоко от действието на своя тогавашен благоверен. Това било последната капка, която преляла чашата на търпението, и тя решила да скъса всякакви връзки с очевидно агресивния мъж.

"Истината е, че той беше луд по нея. Много по-влюбен, отколкото бе тя в него. Диляна не успя да прости, че пред очите й е убил невинно куче, и твърдо взе решението да го напусне. След този ден тя никога повече не си вдигна телефона и не се срещна с Таки", коментират близки до топмоделката, която в момента отглежда сама сина си Борил, плод на любовта й с актьора Асен Блатечки.

След скандала между Аманатидис и Попова той също решил да не си губи времето с моделката и бързо се пренасочил да ухажва друга нейна колежка - Боряна Шехтова. По ирония на съдбата Диляна и Боряна са приятелки - станали дружки покрай професионалните си ангажименти у нас и в чужбина. Близки на Шехтова и Попова са категорични, че двете запазили отлични отношения въпреки рокадите по един и същи мъж. "Диляна е много чувствителна и ранима. От самото началото знаеше, че този мъж не е за нея и във връзката ще срещне много страдания. За жалост и сега не сполучи на спътник в живота", цъкат с език столични злобари.

В ъндърграунд средите напоследък упорито се шушука, че близкият от години приятел на Таки Кирил Киров-Кирчо Руския вече не е фактор при разпространението на наркотици в София. Запознати разказват, че Христофорос Аманатидис тотално е отрязал Руския, а на негово място действат други лица, чиито прякори тепърва ще изплуват като ключови в сферата на престъпленията. "Киро много си повярва, започна да прави всевъзможни зулуми и това не се понрави на Таки. Макар и в чужбина, неговата дума е закон. С едно обаждане натири Киро и той вече няма никаква власт в нощна София", свидетелстват осведомени.

Последвайте канала на

Novini.bg
13314 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.01.14 | 03:40

5
Друго си е да убива хора на нея не и е дремело ама куче това си е проблем
ввв

2016.01.14 | 03:40

4
смърт за мутрите ,и за мутресите.

2016.01.14 | 03:40

3
Самия факт, че въобще е тръгнала с него е много показателен

2016.01.14 | 03:40

2
щом го е напуснала заради един убит пумияр значи не е за него :)))))))))))))))
NEMSKATA OVTCHARKA

2016.01.14 | 03:39

1
ALELEEEEEEEEEEEEEE

Добави коментар

Водещи новини