Цацаров: Всички указания на съда за обвинението срещу Христо Бисеров са изпълнени

  • 28 юли 2015 15:11

  • 1817
  • 1
Цацаров: Всички указания на съда за обвинението срещу Христо Бисеров са изпълнени
© Булфото

Всички указания, които са дадени от съда по отношение на обвинението срещу Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент са изпълнени, обвинителният акт срещу него е внесен отново.

Това каза пред журналисти преди заседанието на ВСС главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в в отговор на въпрос събрала ли е прокуратурата допълнителни доказателства по обвинението срещу Бисеров.

Попитан с какво е допълнен обвинителният акт, Цацаров каза, че въпросът трябва да бъде отправен към наблюдаващия прокурор. Съдът е поставил определени изисквания, които са свързани с мотивировката на обвинителния акт и с изложението на фактическата обстановка, посочи главният прокурор.

От това, което зная и ми е докладвано, смятам, че тези указания са изпълнени. Финалната преценка обаче е на съда, отбеляза Цацаров.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1817 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.02 | 08:09

1
Абе цаца, ко се праиш... Сега се чудиш как да го измъкнеш.. Нали в едно гърне пърдяхте... Махай се от този пост - не го заслужаваш....

Добави коментар

Водещи новини