Жельо Бойчев: Само БСП може да спре вземането на абсолютната власт от ГЕРБ и ДПС

  • 28 юли 2015 11:06

  • 1379
  • 9
Жельо Бойчев: Само БСП може да спре вземането на абсолютната власт от ГЕРБ и ДПС
© Булфото

Само БСП може да бъде алтернативата, която да спре вземането на абсолютната власт от ГЕРБ и ДПС.

Това каза в интервю за радио Фокус Жельо Бойчев, народен представител, заместник-председател на Градския съвет на БСП в София и член на Националния съвет на партията. По думите му, голямата цел пред БСП за предстоящия местен вот е да се възстанови доверието на гражданите в партията. „Местните избори са малко особени избори. Обикновено след резултатите от тях всяка една от политическите сили започва да ги чете по начин, по който и е удобен и започна да интерпретира по един и по друг начин резултата. Най-голямата победа за нас ще бъде да върнем доверието на гражданите в политиката и доверието в частност към БСП“, добави депутатът. По думите му, това е голямата цел пред левицата.

„Излизаме с много ясни алтернативи за една по-различна политика, която може да бъде водена в местната власт, за една политика, която преодолява различията, за един изцяло нов икономически подход в начина на управление на общинската собственост и общинската икономика. Надявам се, че това ще даде нужният резултат“, каза Жельо Бойчев.

„Давам си ясната преценка, че в момента на политическия пейзаж, извън този корпоративен модел на управление на страната, единствената политическа сила, която не е подчинена на него е БСП и си давам сметка, че ще ни бъде трудно, ще бъдем и ограничавани, ще бъдем и натиквани в ъгъла, ще бъдам вкарвани от скандал в скандал, непрекъснато, с ясното разбиране, че само БСП е реалната заплаха пред този модел на управление на страната“, коментира още народният представител.

Жельо Бойчев каза още, че БСП не е отхвърлила възможността за обединяване с АБВ за изборите в София и в други големи градове. По думите му, за да се получи такъв тип съвместно участие, е необходимо ясно разбиране и от двете страни. Според Жельо Бойчев, има натрупани повече лични емоции, които пречат да се види по-голямата цел пред партиите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1379 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.08.27 | 09:50

9
Та те хората се отказаха от вашата партия, вие пак се тиката в шамарите.Я си кротувайте,за да не се отлюспи следващата партия -ГДЕ,според азбуката.
123

2015.08.27 | 09:50

8
Jeliraniq mozak ot selo Harmanli da ne se obajda za da dranka gluposti! I mizernoto vi BSP iska6e vlastta zaedno s DPS! Zabravi li go Jelvar komunisti4eski!
Фори

2015.08.27 | 09:49

6
БСП е заплаха и за Герб, и за ДПС, прав е Бойчев! БСП е набрала сила и е готова за силна битка с победи!

2015.08.27 | 09:49

7
Крайно време е да спреш дрогата!
Гочо

2015.08.27 | 09:49

5
Аааа ,може Желка ,може ! БСП може да победи ГЕРБ ,амааа - на сън ! На яве - пак ще ви бият ,като маче у дирек. Ако вземете някое кмтско място в с. Жельокрек (пардон - Жабокрек) ,трябва много да викате УРА. Големи сте смешници ,брей !

2015.08.27 | 09:49

4
Бойчев , отговаряй ! Кой съсипа държавата и хората ! Кой изгони 2 млн . българи зад граница ? Мълчиш , но ние знаем ! Тези , които я управляваха 25 г . ! ГЕРБ , БСП , ДПС , СДС , НДСВ , Реф. блок , заедно с президентите Желев , Стоянов , Първаноглу и Пастирката ! Единственият шанс за спасение е смяната на пагубния курс чрез АТАКА и СИДЕРОВ ! Другото е гибел !

2015.08.27 | 09:48

3
У нас има само две партии ! АТАКА и останалите партии с ,различни бандити в тях ! Абсолютни боклуци , докарали България до разруха - последна в Европа , а българите най - бедни !Искат да продължат грабежа ! Затово ИЗБОРИ ДО ДУПКА докато АТАКА и ВОЛЕН дойдат на власт ! НЯМА ДРУГ ИЗХОД ЗА НАС !
Любо

2015.08.27 | 09:48

2
На Бойчев или му е къса паметта, или са му се разтропали всички дъски в подпокривното пространство. Хайде да го попитаме следното: кой бе аланколу, управлява татковината ти 25 години в съюз с ДПС?

2015.07.28 | 22:22

1
ei kurvi ,za6to glasuvate zaedno s gerb i dps-da vi iba mamicata

Добави коментар

Водещи новини