Тотомилионерът Николай Динков замина за Гърция, после в Сен Тропе

  • 27 юли 2015 21:46

  • 3991
  • 6
Тотомилионерът Николай Динков замина за Гърция, после в Сен Тропе
©

Късметлията, който спечели третия в историята на тотото джакпот от 7 млн. лв., тръгва на екскурзия за Куба и Мексико.

34-годишният Николай Динков от Благоевград обяви това само три дни след като уцели шестицата от тиража на “6 от 49” миналия четвъртък. За първи път късметлията по закон вече се появява публично и той направи това неочаквано бързо - в неделя. Парите ще се харчат от зетя и дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов-Поли.

Първото нещо, което ще направят семейство Полина и Николай Динкови, е да тръгнат на мечтаната екскурзия до Мексико и Куба, обяви мъжът, докато получаваше чека със 7 095 423 лв.

Като начало обаче в понеделник семейството стегна багажа си за едноседмична почивка в Гърция, а след това ще отиде за поне две седмици на почивка в Сен Тропе.

Искал за малко да избяга от медийното внимание и да се отдаде на отдих само с трите си дами - съпругата и двете дъщери.

Пуснал четири фиша в пункта на ул. “Дойран” в Благоевград доста далеч от мястото, където живее. Дни преди това се шегувал с жена си Полина, че ще удари шестицата. Тя пък му казала, че няма нищо против милионите, но все пак като за начало трябва да пусне фиш, иначе няма как да се случи. Попълвал числата на съвсем случаен принцип. Не били нито рождени дати, нито пък ги е сънувал. Дори последния от четирите варианта задраскал съвсем набързо. През това време дъщеря му нетърпеливо го подръпвала за панталона и му казвала да не се бави и да тръгват, защото ѝ е страшно горещо.

Николай Динков не бил сред редовните участници в тиражите на тотото. Седмици по-рано обаче се събудил една сутрин с мисълта, че ще спечели от лотарията, но само толкова. Това станало около рождения му ден на 2 юли, когато навършил 34 г. Не се втурнал веднага към пункта. Направил това по-късно. До последно не вярвал, че късметът ги е споходил. Със съпругата си не са следили тегленето на числата от 59-ия тираж. Тя започнала да ги проверява часове по-късно. След първите три фиша, му казала, че нищо не печелят. Но само секунди по-късно изтръпнала - последният се оказал с 6 уцелени числа. Динков никога не е вярвал, че може да спечели от тотото. Бил скептик, но сега вече вярва, че късметът може да споходи всеки.

Семейството обичало да пътува по света. Любими им били екзотичните страни, като за последно били за 18 дни на екскурзия в Бразилия. Въпреки че Динков винаги е карал красиви и скъпи коли, каза, че се готви да си купи още по-луксозна. Той събираше погледите на благоевградчани с черно “Порше”, после със скъп “Мерцедес”. Не смята, че животът му ще се промени коренно, единствено ще могат да пътуват повече.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3991 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ямбол

2015.08.13 | 23:28

6
"Като за начоло, фиш да пуснел" ама разбрахте ли Пускайте фишове, че дебелия му се ходи на сен тропе. Балъци!!!

2015.08.02 | 21:44

5
Хубаво е да си вярват тия...
алоооооо

2015.08.02 | 21:44

4
А защо не го посетят от НАП , на няколко места излезе инфо , че имал няколко фирми , две от които ги е прехвърлил на клошари и е ощетил държавата и други хора . Кога ще имаме най после държава

2015.08.02 | 21:44

3
Бай Ганьо пътува из Европа.Да внимава да не се изсере на пометеното?
Бойкооо курвоооооо

2015.08.02 | 21:44

2
Тоя цървул ще опука хонорара от двайсетина бона, дето са му дали , за да играе ролята на тотомилионер за една седмица .Дай на глупака пари и му гледай сеира.
Душка

2015.08.02 | 20:08

1
Като знам какво се случи на нашето семейство може да е искал ,но да не е било възможно . Надявам се обаче ,че сега ще оправи нещата иначе ще бъда съгласна с вас .Е няма гаранция че на някой може да удари съвеста по главата.

Добави коментар

Водещи новини