Пускат движението по бул. "Черни връх" в края на август

  • 27 юли 2015 12:14

  • 2057
  • 2
Пускат движението по бул. "Черни връх" в края на август
© Булфото

Още преди години е започнато строителство по бул. "Александър Малинов", частично, но поради финансови причини вероятно е било спряно.

Това коментира пред БНР изпълнителният директор на "Метрополитен“ инж. Стоян Братоев по повод ремонтните дейности по столичния булевард.

"Булевард "Александър Малинов" се изражда на етапи, като досега са изградени два. Единият етап е участъкът от булевард "Андрей Сахаров" до улица "Александър Тодоров - Балан", който се изгради веднага, след като се построи метрото, тъй като там се спираше движението по време на строителството му. Другият участък, който се изгради април месец, беше участъкът в района на Бизнес парка и следващите участъци, по който се продължава дейност", отбеляза Братоев.

Той поясни, че с регулационния план, който е бил приет 2014 година, върху метрото е било предвидено изграждането на този булевард, но първо е трябвало то да се построи.

Братоев коментира и строителните дейности по булевард "Черни връх" в района на новият метролъч: "Всичко върви по график и по план. В края на месец август трябва да бъде възстановено движението върху новата метростанция, която се изгражда".

Последвайте канала на

2057 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пастирко офшорски

2015.07.28 | 09:25

2
Браво!
модератора е гей

2015.07.28 | 09:25

1
Браво!

Добави коментар

Водещи новини