Сериозно напрежение между заместниците на Кунева и Кънев заради промените в Конституцията

  • 07 юли 2015 21:02

  • 2150
  • 2
Сериозно напрежение между заместниците на Кунева и Кънев заради промените в Конституцията
© Булфото (архив)

Невероятно напрежение между заместника на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 - секретаря на парламентарната група на Реформаторския блок Димитър Делчев, и зам.-председателя на ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров се разразило днес, пише "24 часа".

Поводът са гласуваните промени във временната комисия за изменение на Конституцията, на която и двамата са членове. Те не минаха на първо четене, за което в публичното пространство бе упрекнат заместника на Кунева в ДБГ.

Като зам.-председател на българската делегация в Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, Делчев е на годишната среща на ОССЕ в Хелзинки. Понеже нямало как да пропусне форума, на който се избира нов генерален секретар и ковчежник, а също се гласуват декларации за Русия и Украйна, той пратил на имейла на Атанасов пълномощно да гласува и от негово име "за" проектопоправките. Практиката е нормална за работата на Народното събрание.

Заместникът на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който е и зам.-шеф на комисията за Конституцията, обаче не отворил и дума за писмено заявената воля на колегата си от парламентарната група на РБ. Междувременно Делчев разказа, че вчера е имал разговор с лидера на ЕНП Жозеф Дол, в който е помолил страната ни да бъде включена с представител в преговорите на ЕС с Гърция, или поне в процеса да бъде зачетено мнението на България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2150 2

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.08 | 06:09

2
ATANASOV KONFLIKTEN-NAI ''GRADIVNIA''.JOZEV DOL INTRIGATA

2015.07.08 | 03:06

1
AIDEEEEE KURVITE SE SKARAHA!!! OTIVATE SI PEDALIIII

Добави коментар

Водещи новини