10-те улици с най-скъпи имоти в света

  • 07 юли 2015 18:48

  • 2940
  • 0
10-те улици с най-скъпи имоти в света
©

Осемнадесет месеца, след като Billionaire.com изготви своята класация на 10-те най-ексклузивни улици в света, на нито една от тях няма сключена имотна сделка, което за пореден път демонстрира колко оскъдно е предлагането там.

“Луксозен имот на една от най-скъпите улици в света може да излезе на пазара веднъж за цяло поколение,” казва Йоланде Барнес от имотната агенция Savills.

“Собствениците на тези имоти нямат нужда от парите и задържат скъпите си жилища.”

Така, в интерес на точността (и за да е по-интересно), тази година класацията на 10-те на най-ексклузивни улици в света е променена, пише Business Insider.

Улиците, където няма сключена сделка за последните 18 месеца, отпадат от класацията, като тяхното място се заема от други. Цените са изчислени на база на средната цена на кв. м за имот на съответната улица. Тазгодишната класация е изготвена с помощта на имотната компания Savills.

Ето ги и тях:

10. Ardmore Park, Сингапур

Средна цена: 24 000 долара на кв. м През април един от основателите на Alibaba Group е купил пентхаус за 51 млн. сингапурски долара на Ardmore Park. Цената постави и нов рекорд за имот в Сингапур. Улицата е тиха, затворена от едната страна и се намира в близост до основния търговски район в града, а на нея изобилства от зеленина.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2940 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини