Затруднения при обслужването на здравноосигурени на 8 юли

  • 07 юли 2015 18:12

  • 1749
  • 0
Затруднения при обслужването на здравноосигурени на 8 юли
©

В Централното управление на Националната здравноосигурителна каса е получено писмо от ЧЕЗ – Електроразпределение АД, с което уведомяват институцията, че поради извършване на ежегодна профилактика на електрическата мрежа на 08.07.2015 г. – сряда, между 9 и 16 ч., се очаква да бъде спрян токът на сградите на институцията на улиците „Кричим“ №1 и „Бигла“ №4.

Това съобщиха от пресцентъра на НЗОК.

Поради липса на електрическо захранване в посочения времеви диапазон няма да работят сървърите на НЗОК, респективно – на районните здравноосигурителни каси (РЗОК).

Като се извиняваме за причиненото неудобство, умоляваме гражданите, на които не се налага спешно да потърсят услугите на здравната каса утре (08.07.2015 г.), да направят това в следващите дни. Ако е необходимо да посетят НЗОК или РЗОК точно на 8 юли, те няма да бъдат върнати. Създадена е организация и здравноосигурените граждани ще бъдат обслужени.

За техническите проблеми са уведомени и договорните партньори на НЗОК. За всички, които се отчитат онлайн, са предвидени отлагателни срокове, съобразени с възникналите проблеми.

Последвайте канала на

1749 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини