Ненчев: Военната дипломация е ключов компонент в осъществяването на политиката, която води България

  • 07 юли 2015 17:52

  • 1417
  • 3
Ненчев: Военната дипломация е ключов компонент в осъществяването на политиката, която води България
© Булфото (архив)

Българската военна дипломация е ключов компонент в осъществяването на политиката, която води България. Вие сте емисарите на нашите послания към света.

Това заяви министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. на откриването днес на конференцията с ръководителите на службите на военния аташе към дипломатическите представителства на България, съобщиха от МО. В словото си министърът е акцентирал върху отговорните задачи пред акредитираните в чужбина военни представители в условията на усложнената среда за сигурност. Той е посочил, че разчита на професионализма и всеотдайността им. Началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов е благодарил на акредитираните в чужбина военни представители за приноса им за засилване на военното сътрудничество между държавите през изминалата година.

В конференцията участват 23-ма генерали и офицери от българските задгранични представителства. Форумът продължава с доклади по актуални международни въпроси, по теми на българската отбранителна промишленост, на състоянието и перспективите на регионалното и двустранното военно сътрудничество, изграждането на отбранителни способности.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1417 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.07.08 | 15:39

3
АБСОЛЮТЕН ГЛУПАК

2015.07.08 | 15:39

2
Политиката ни е да се дупим на всичко и всички който дават пари.

2015.07.07 | 20:04

1
....SAMO KUDETO MISLYAT RAZLITCHNO OT VAS

Добави коментар

Водещи новини