Емилия Очкова-Димитрова спечели пътуване до Барселона за двама от играта на Roca

  • 07 юли 2015 17:30

  • 1802
  • 0
Емилия Очкова-Димитрова спечели пътуване до Барселона за двама от играта на Roca
©

На 6 юли 2015г. в телевизионното студио на Спортал, в присъствието на Веселин Симов, Мениджър Маркетинг на Roca за Югоизточна Европа и Прокурист на Рока България, и Тихомир Генчев, помощник-нотариус в кантората на нотариус Теодора Вуцова, вписана в регистъра на Нотариалната камара под номер 033, бяха изтеглени печелившите в он-лайн играта на Roca през 2015г.

Голямата награда, уикенд за двама в Барселона, спечели Емилия Очкова-Димитрова. Видео от тегленето на наградата може да видите тук:

Пътуването на Емилия Очкова-Димитрова е с начална дата 16 октомври и съгласно Общите условия на играта, и включва самолетен билет за двама, трансфер летище-хотел-летище, 2 нощувки със закуска в хотел 4* в центъра на Барселона, медицинска застраховка. Общите условия на играта може да прочетете тук: http://apps.woman.bg/roca_game/terms.php

Изборът на Барселона за дестинация на пътуването, подарено от Roca, е символичен, тъй като именно от Барселона започва историята на компанията преди почти 100 години. И до ден днешен централата на мултинационалната компания Roca се помещава в Каталунската столица; в Барселона се намира и първата от впечатлаващите Галерии Roca, превърнали се в синоним на нови технологии и иновации в света на банята, но също и в място за значими форуми в областта на архитектурата, дизайна, устойчивото развитие, изкуството.

Тегленето на наградите на живо в телевизионното студио донесе изненада по отношение на останалите награди: вместо предвидените петима участници, шестима спечелиха комплекти смесители Monodin от Roca, тъй като след прегледа на видео-записа и данните от специализирания софтуер в присъствието на помощник-нотариус Тихомир Генчев се оказа, че са изтеглени имената на шестима щастливци. Те са:

Нина Нейкова
Момчил Кацарски
Петя Кьорчева
Цветелина Тотоманова
Малвина Васева
Радка Балева

На всички печеливши – честито!

А от Roca обещаха, че приятните изненади за клиентите на марката в България ще продължат през цялото лято със специални предложения за обзавеждане на банята.

Повече информация за продуктите и актуалните промоции на Roca може да откриете на сайта: www.bg.roca.com

Последвайте канала на

Novini.bg
1802 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини