Командироват чужди полицаи по морето у нас

  • 07 юли 2015 14:09

  • 816
  • 0
Командироват чужди полицаи по морето у нас
©

Чужди полицаи са командировани по Южното Черноморие от началото на месеца. Те помагат на колегите си в Приморско и Слънчев бряг при работата им с чешки, словенски и румънски туристи, информира НТВ.

Дмитрий и Павел са командировани от началото на месеца в Приморско. Освен за решаването на проблемите по време на отдиха на чешките, отговарят и за словенските туристи. Най-често ги търсят за изгубени вещи, проблеми, възникнали след употреба на алкохол.

Съветите си за спокойна почивка полицаите дават на туристите още при посрещането им в хотелите.

„Трябва докато са на почивка, да се грижат внимателно за личните си вещи. Докато са на плажа и се къпят или се водят на водни колела, да не ги носят със себе си”, каза Павел Храдилок.

Чешките и словашките туристи, посещаващи Южното Черноморие, вече за трета година виждат познати полицейски униформи и така се чувстват по-спокойни.

Следващия месец Павел и Дмитрий ще бъдат заменени с двама техни колеги.

По Южното Черноморие има командировани още двама чужди полицаи. Униформените от Румъния помагат на колегите си в най-големия курортен комплекс Слънчев бряг.

Ако бъдат успешни преговорите, следващото лято се очаква у нас на помощ на българските полицаи да пристигнат и техни колеги от Великобритания.

 


Последвайте канала на

Десислава Станева
816 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини