Лукарски: СДС и РБ ще излъчат кандидати за кметове чрез вътрешни избори (снимки)

  • 07 юли 2015 12:58

  • 1758
  • 1
Лукарски: СДС и РБ ще излъчат кандидати за кметове чрез вътрешни избори (снимки)
© Булфото

СДС ще предложи на партньорите си от Реформаторския блок кандидатите за кметове да се излъчват чрез вътрешни избори в коалицията. Това каза днес във Варна министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

По думите му той ще внесе предложението в писмен вид в следващите дни.

Скандали в коалицията няма, увери Лукарски. Според него е най-добре за предстоящия вот РБ да се регистрира на централно ниво. Лидерът на СДС допълни, че напълно подкрепя позицията на колегата си от ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че на следващите избори реформаторската десница трябва се яви като единен и монолитен блок.

Лукарски не отрече, че във Варна има сериозно напрежение между партиите от РБ. По думите му за изборите СДС ще подкрепи кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Иван Портних, докато ДСБ застана зад независимия Чавдар Трифонов.

По време на посещението си икономическият министър се срещна и с представители на местния бизнес. Това се случи в заседателната зала на Обласна управа. Хората поставиха въпроси и изложиха проблемите на бизнеса в настоящия момент. Срещата бе в рамките на инициираната от Министерство на икономиката поредица от срещи с представители на бизнеса в страната.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1758 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Калоян

2015.07.10 | 17:49

1
СДС се изтъргува отсега на ГЕРБ, а другите ще чакат да ги оправи зърнения брокер Трифонов

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини