5 причини да работиш в мъжки офис

  • 07 юли 2015 12:56

  • 3953
  • 1
5 причини да работиш в мъжки офис
©

Всеки средностатистически мъж си мечтае за офис с красиви колежки, които от време на време да разведряват обстановката.

Някои си фантазират за работа в имението на Хю Хефнър, други се надяват, че биха успели да попаднат в журито на Victoria`s Secret, а трети категорично се надяват, че съдбата ще им се усмихне и ще ги превърне в персонална секс играчка на гърлите от Brazzers.

Жените са красиви същества, просто мъжът работи най-добре, когато е със себеподобни. Не ни вярвате, нека представим най-добрите причини за създаването на мъжки колектив в офиса.

1. Никой не мисли как ще изч*ка шефа за повишение ... повечето фантазии най-често отиват към жената на шефа, но дори и тогава са обвързани с чистата форма на отмъщение. Във всеки офис има поне една жена, която знае за срамната бенка на чатала на шефа, а запазването на тайната винаги се е обвързвало със сериозно заплащане. Забелязали сме, че когато една жена не може да се справи с работата си, започва да търси интриги, с които да разсейва висшите сили от собствената си работа, а за допълнителна заблуда ще лапне някой друг бонус. Мъжката аудитория далеч не е по-малко сексуално, ала сме забелязали, че аналните заплахи и желанието за агресивен преглед на простата се свежда само до заплахи.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3953 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.07.07 | 13:18

1
Да чупи,свирки.

Добави коментар

Водещи новини