Реното, погубило четирима мъже край Богорово, се въртяло като пумпал

  • 06 юли 2015 21:54

  • 5291
  • 1
Реното, погубило четирима мъже край Богорово, се въртяло като пумпал
© Булфото

Две експертизи - съдебна и автотехническа трябва да изяснят причината за тежката катастрофа с 4 жертви край село Богорово по пътя Добрич - Силистра.

Експертните заключения трябва да са готови утре. Инцидентът стана около 14 ч. в петък, 3 юли. Шофьорът на "Рено Меган" - 49-годишният Георги И. загубва контрол над автомобила и навлиза в насрещното платно. Според полицията не е имало спирачен път.Ударът е челен с "Мицубиши" с варненска регистрация, управлявано от 38-годишен мъж. На място загиват шофьорът на реното, братовчед му, също Георги, на 51 г., чичо му Тодор, на 54 г., и племенникът му Атанас, на 36 г. Всички те са от силистренското село Бабук, съобщава "24 часа".

Според очевидци оцелелият шофьор не имал шанс за реакция. Отворилата се въздушна възглавница спасява живота му. В реното обаче всички загиват на място. Според очевидци на удара то се е врязало в мантинелата.

Ден след трагедията в село Бабук катастрофата е най-коментираната тема. Четиримата загинали нямали постоянна трудова заетост, но били трудолюбиви, коментират хора от селото. Мъжете се връщали от Варна - водили Тодор на лекар, тъй като ме се надул кракът от ухапване от кърлеж.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5291 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2015.07.08 | 22:19

1
Трима водили болен на доктор. Ако колата беше с 20 места сигурно 19 щяха да го водят.

Добави коментар

Водещи новини