Гардероб за променящата ви се фигура

  • 06 юли 2015 16:23

  • 2086
  • 0
Гардероб за променящата ви се фигура
©

Ако не сте от онези късметлийки, които си запазват размера от абитуриентския бал до (и след) третото раждане, важно е да умеете да се обличате добре независимо от промените в обиколките.

За жалост с възрастта женската фигура се променя - бременността, стресът, а и просто генетичните особености си казват думата и в един момент осъмваме с фигура, която не съответства на дрехите в гардероба ни.

Някои дами пък цял живот се борят с излишните сантиметри (или усилено се стараят да натрупат апетитни извивки), в резултат на което фигурата постоянно променя габаритите си. Как да изглеждате стилно, без да харчите огромни суми за постоянно обновяване на гардероба?

Трикотажни дрехи

Трикотажните дрехи са истинско спасение при променлива фигура. Те не се мачкат, лесно се поддържат и перат и не на последно място - лесно приемат отклонения в рамките на 1-2 размера. Не бива обаче да забравяте, че мекотата и податливостта на трикотажа са не само предимство, но и недостатък. Тънкият плат се разтяга и подчертава услужливо всички гънки, които не бихте искали да демонстрирате. Затова ви съветваме да наблегнете на дрехите от дебел трикотаж.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2086 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини