ЦИК започна разяснителна кампания

  • 06 юли 2015 07:46

  • 875
  • 0
ЦИК започна разяснителна кампания
©

Централната избирателна комисия започва разяснителна кампания под мотото "По-близко до избирателите". От 6 до 24 юли членовете на ЦИК ще посетят всички 28 областни центрове в страната. Това съобщиха от ЦИК.

Те ще запознаят представителите на администрацията, ангажирана с организационно-техническата подготовка на изборите, с важни моменти в подготовката и организирането на изборите за общински съветници и кметове, както и ще отговорят на въпроси на граждани и медии, свързани с упражняването на правото на глас, с изискването за уседналост и с гласуването с преференции.

Срещите ще бъдат отворени за цялата общественост, като всеки гражданин може да се информира за деня, часа и мястото на кампанията от страницата в интернет на ЦИК и на съответната областна администрация. Членовете на ЦИК на 6 юли ще са в Силистра, Русе и Бургас, на 7 юли - в Разград, Търговище, Шумен, Ямбол и Сливен, на 8 юли - във Велико Търново, Габрово, Добрич и Стара Загора, на 9 юли - във Варна и Пазарджик, на 13 юли - в Смолян и Видин, на 14 юли - в Кърджали, Хасково, Монтана и Враца, на 15 юли - в Пловдив, Ловеч, Перник и Кюстендил, 16 юли - в Плевен, а на 17 юли - в Благоевград.

Последвайте канала на

Нора Виткова
875 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини