Наръганата вчера бургазлийка е в по-добро състояние, но още има опасност за живота й

  • 05 юли 2015 11:28

  • 2427
  • 1
Наръганата вчера бургазлийка е в по-добро състояние, но още има опасност за живота й
© Булфото (архив)

Състоянието на 27 годишната жена, която бе наръгана вчера, е по-добро.

Това каза пред радио Фокус говорителят на МБАЛ – Бургас Надежда Гендова. „Тя диша самостоятелно и е контактна. Състоянието и обаче е тежко и тя все още остава с опасност за живота”, информират от болницата. От там допълват, че все още и се прелива кръв и тя остава под интензивно наблюдение в „Реанимация”.  Операцията във вчерашния ден продължи около 5 часа и половина. В нея взеха участие съдови хирурзи, коремни хирурзи и ортопеди. „Те се погрижиха за нараняванията на лявата подбедрица, гръдният кош и корема”, информира Гендова. Тя допълва, че коремните хирурзи са извършили сложна реконструктивна операция, като е възстановена важна артерия, която е била засегната. Лекарите, участвали в опарецията са шестима: д-р Матков, д-р Марангозов, д.р Симеонов, д-р Денков, д-р Ивановска, д-р Люцканова.

Припомняме, че инцидентът стана вчера в к-с „Славейков”. Жената е намушкана над 10 пъти като раните са в областта на гърдите, корема, гърба, ръцете. Тя бе приета с остра кръвозагуба, в критично състояние и с опасност за живота в Шокова зала в МБАЛ-Бургас. В резултат на бързите съвместни оперативно-издирвателни действия, предприети от служителите на сектор ''Криминална полиция'' към ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас, бе разкрит извършителят на жестокото посегателство.

Това е 33-годишният бивш съпруг на младата жена, който е криминално проявен. Констатирано е, че между двамата възникнало спречкване, като мъжът подгонил бившата си жена и застигайки я в района на парка в к-с „Славейков” започнал да й нанася безразборни удари с нож. След деянието 33-годишния бургазлия се укрил, изоставяйки жертвата си в безпомощно състояние. Жената е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2427 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.05 | 19:04

1
KUR ZA BOIKO PAZAVRATA !!!!!!SMURT !!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини