СИК яхна проститутките с 10 лв. такса спокойствие

  • 05 юли 2015 09:22

  • 12138
  • 8
СИК яхна проститутките с 10 лв. такса спокойствие
© gettyimages

Всяка улична проститутка, която заработва на открито в центъра или покрайнините на София, плаща по 10 лева такса спокойствие.

Срещу тази сума тя и сводникът й, с когото обикновено живее на семейни начала, получават правото да практикуват най-древната професия необезпокоявани. Парите се събират в началото или в средата на смяната, а впоследствие рекетът се отчита на хора, гравитиращи около бившата групировка СИК. Тази оперативна информация е достигнала до разследващите от МВР. За събирачи понякога се назначавали сутеньори с дългогодишен стаж, които имат авторитет както сред останалите си колеги, така и сред момичетата. За тези си задължения те получавали твърда заплата от 1000-1200 лв. "Минава момче, което взима парите, след това ги дава на друг, той на трети и така връзката се къса", разказват пред "Телеграф" запознати със схемата.

Според разследващите в столицата на вечер излизали между 80 и 120 момичета в зависимост от сезона. "Аз имам най-много работа през седмицата. Клиентите ми пият една-две бири след работа и като се прибират към "Люлин" по "Сливница", спират", разказва една от жените в оскъдно облекло. Нейната тарифа е известна на улицата като 15/30 - първата цифра е цената в лева за френски ласки, другата за стандартни.

Най-атрактивните дами в т.нар. нисък клас изкарвали по 2-3 хиляди лева на седмица. "От беднотия го правят, повечето от момичета имат по 2-3 деца, какво да работят, като са неграмотни. Тези деца трябва да ядат", коментира човек от бранша. Любопитен факт е, че при около 90% от жените на улицата сутеньори са собствените им мъже. Те нямали нищо против половинките им да бъдат интимни с други, когато бизнесът върви и правилата се спазват. "проблеми има, когато две проститутки се наговорят едната да крие другата, за да прибират пари за себе си. Но и за този проблем си има решение, белезите от което зарастват за седмица", твърди още запознат със схемите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12138 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.09.25 | 08:30

8
Тия, повечето са циганки като чета текстовете за необразовани, и били хранели 2-3 деца? Гарантирано са цигани! Големи курвари са се извъдили те..
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.07.06 | 21:40

7
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.

2015.07.06 | 18:26

3
Любо, значи ти си и проститутка.
рекет дал рекет приел

2015.07.06 | 20:40

6
а ми да започнат от министерски съвет там повечето са проститутки, като се почне от митов,ненчев,путьо-президенчето и тн...

2015.07.06 | 20:40

5
СИК................хахахаахаха...............що пишете простотии?

2015.07.06 | 19:48

4
САМО ЦИПРАС ! САМО ВОЛЕН ! ТИКВАТА НА БОКЛУКА ! Ще се задави ! Борисов е труп ! Дават го кучетата ! Изказването днес на Софиянски е смъртна присъда на Борисов ! Софиянски е говорител на Запада ! ТИКВОЧА го хвърлят в киреча ! Все пак и американците знаят , че е мафиот и глупак ! " ТИКВАТА е ПЪТНИК !

2015.07.06 | 18:00

2
СИК яхна / ОГРАБВА / проститутките означава : ТИКВАТА СЛОЖИ РЪКА НА ПРОСТИТУЦИЯТА в БЪЛГАРИЯ ! ДОЛУ МАФИОТА ! В ЗАТВОРА БАНДИТИТЕ ! САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ !

2015.07.06 | 12:37

1
Тия, повечето са циганки като чета текстовете за необразовани, и били хранели 2-3 деца? Гарантирано са цигани! Големи курвари са се извъдили те..

Добави коментар

Водещи новини