Кунева: Консолидацията на РБ минава през единни листи и коалиционно споразумение

  • 04 юли 2015 15:08

  • 1138
  • 4
Кунева: Консолидацията на РБ минава през единни листи и коалиционно споразумение
© Булфото

Според Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 "Движение България на гражданите" /ДБГ/ като най-голямата политическа сила в Реформаторския блок /РБ/ ще постигне много добри резултати на местния вот и ще даде излаз през тях на реформаторските политики и в българските общини. Това каза при откриването на обучителната сесия на политическата академия на ДБГ в София лидерът на партията и вицепремиер Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, съобщиха от пресцентъра на РБ.

Кунева разчита на структурите, кандидатите и щабовете по места да постигнат убедителна победа на местния вот и да спечелят доверието на гражданите за по-добра представителност на ДБГ в общинските съвети и местната власт. По думите на Кунева ДБГ е първата партия в Блока, която от месеци настоява, че консолидацията на РБ минава през единна регистрация, единни листи и сключване на коалиционно споразумение.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 беше категорична, че много ще разчита на младежките структури, които в момента партията създава, и на почтена политическа кампания с десни прагматични послания и ясна визия за реформи в общините, се посочва в съобщението.

Семинарът днес е на тема "Модерната дясна кампания - ключ към политически успех" и се организира от "Движение България на гражданите" съвместно с фондация "Конрад Аденауер". Сесията се провежда в НДК за организациите от София-област и регионите на Благоевград, Кюстендил, Перник и Пловдив и обхваща около 100 активисти, координатори, ръководства на щабове и млади лидери на ДБГ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1138 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.07.05 | 13:26

4
все отбор паразити

2015.07.05 | 00:36

3
na taq i putkata i e kriva

2015.07.05 | 00:36

2
na taq i putkata i e kriva
admine ti si kurva

2015.07.05 | 00:36

1
na taq i put.kata i e kriva

Добави коментар

Водещи новини