Моторист пострада тежко при катастрофа във Враца (снимки)

  • 04 юли 2015 13:15

  • 5007
  • 1
Моторист пострада тежко при катастрофа във Враца (снимки)
© Булфото (архив)

Тежка катастрофа с моторист е станала във Враца.

Млад мъж с "Ямаха" e в болница, след като е бил пометен от микробус. Инцидентът е станал на Оряховското шосе, на пряката за складовата база ОКС във Враца. Мотористът се движел по главния път в посока към центъра на града, когато бил ударен от бус "Форд Транзит", който идвал насреща и предприел завой на ляво без да пропусне движещия се по пътя с предимство мотор. След това "Фордът" пък бил ударен от лек автомобил "Фолксваген Пасат", съобщава tribali.info.

Моторът е буквално смазан. Неговият шофьор изхвръкнал при удара, като каската му е била на около 30 метра от мястото на инцидента. Младежът е пострадал тежко, откаран е с линейка в центъра за спешна медицинска помощ във Враца. Има травма на единия крак, като е възможно да се стигне и до ампутация. До пристигането на лекарите е бил в съзнание и е искал вода от служителите на близкия обект за хранене.

Полицията е на мястото на произшествието и прави оглед, за да изясни причините за катастрофата. Движението по натоварения участък е ограничено, като служителите на реда регулират трафика. По непотвърдена информация пострадалият моторист е Ивайло К. на 31 години, който живее е района на Стария пазар във Враца. Преди известно време книжката му е била отнета за употреба на алкохол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5007 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.05 | 22:59

1
ujas..

Добави коментар

Водещи новини