Асен Блатечки с нова тръпка

  • 04 юли 2015 07:41

  • 11631
  • 2
Асен Блатечки с нова тръпка
© Булфото

Актьорът бе забелязан да се движи из София с друга дългокрака манекенка, не по-малко красива и сексапилна от колежката му от “Стъклен дом”.

Поредното изкушение на Блатечки е блондинка, което е изненадващо дори за най-близките му приятели, тъй като актьорът често споделял, че не си пада по руси жени. Двамата вече обикалят из София, яхнали мощния мотор на Асен, видя фотограф на “Ретро”. Те бяха забелязани на разходка из столицата преди няколко дни. Театралната звезда дори представи моделката на свои колеги, които срещна до един от столичните театри.

Впечатление на любопитни минувачи направи фактът, че Блатечки не се притеснява да вози мистериозната моделка на мотора, с който се придвижва през лятото. Явно не си дава сметка, че така лесно недоброжелатели могат да го заподозрат в нова афера и слухът да стигне до ушите на жена му Катя. Законната половинка на Асен повече от 13 г. успява да се пребори с ревността от фенките и да си затвори очите за слуховете за честите изневери на съпруга си.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11631 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.26 | 19:20

2
А сега жена му пак ли си мисли,че много я обича?Хахах,да вземе най-накрая да го изгони.А той си е един боклук-или може би такива мъже щадящо биват наричани с името "мачо".Щото на такива жени им викат-курви.

2015.08.24 | 18:52

1
Всеки ли ,който вози някой в колата си,или на мотора си е боклук?...........егати боклука съм,па я да незнам

Добави коментар

Водещи новини