Нов хит на морето: Хвърляш банския и получаваш евтин чадър и шезлонг

  • 04 юли 2015 07:27

  • 7754
  • 1
Нов хит на морето: Хвърляш банския и получаваш евтин чадър и шезлонг
© Булфото

Туристи хвърлят банските, за да се сдобият с евтин чадър и шезлонг на морския бряг.

Оказва се, че тези екстри са доста по-изгодни в зоната за нудисти в северната част на Златни пясъци, отколкото в останалата част на курорта. Гостите на плажа "Панорама", които се пускат както ги е майка раждала, плащат по 5 лв. за сянка. Толкова струва и наемането на шезлонг. Малко по на юг, където летовниците ходят с бански, цената на тези удоволствия скача на 16 лв. - по 8 за чадър и шезлонг, съобщава "Телеграф".

Около 200 нудисти събират тен край Златните в началото на сезона, а в разгара на лятото винаги е препълнено. "Дано и тази година е така", коментира Галин Герчев, който е председател на Българската натуристка федерация. "Панорама" е единственият плаж на организацията, устроен и направен по европейските стандарти за нудизъм.

Той е охраняем, разполага с бар, душове и тоалетни - екстри, които липсват на повечето закътани места за голи туристи по родното Черноморие. Тук редовно се организират не само дневни забавления, но и вечерни нуди партита. Сред гостите има много варненци, както и натуралисти от Слънчев бряг, София, Бургас, чужденци от Русия, Македония, Франция и Германия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7754 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.25 | 12:29

1
В най-скоро време срещу свирка ще получавате и безплатен чадър.Мизерияяяяяяяяяяяяяяя

Добави коментар

Водещи новини