Ловец на джебчии се движи в Морската градина в Бургас (видео)

  • 03 юли 2015 19:47

  • 21165
  • 3
Ловец на джебчии се движи в Морската градина в Бургас (видео)
©

С уникален двуместен електроавтомобил служители на Управление "Обществен ред при сигурност и кризи" (УКОРС), придобило гражданственост като „Общинска полиция“, бдят за сигурността в Морската градина, съобщава "Флагман.бг".

Малокалибреното возило е брандирано с логото на Община Бургас. То събира погледите на стотици бургазлии и гости на града от седмица. Мнозина спират при него с интерес го разглеждат и си правят поредица от снимки. Екоколата обаче е изключително практична, за да осигуряване реда в Морската градина.

Дни, след като бе въведено в експлоатация вече са предотвратени няколко дребни кражби. Вместо да правят пешеходни обходи екополицаите са далеч по-мобилни и съумяват да покриват голям периметър. По този начин се оптимизира и човешкият ресурс, нужен за охраната на Морската градина.

Подобен тип автомобили в момента е под 15 хил.лв., а поддръжката му е изключително евтина. Електроавтомобилът се зарежда вечер и спокойно изкарва през цялата светла част на деня, разказаха служителите на УКОРС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
21165 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ili

2016.11.29 | 16:31

3
Тия смешници никой не ги е чул да са свършили нещо,откакто са на заплата от данъците ни.Хапват семки и сладолед,бъркат с в носовете и другаде и разтъпкват служебните коли(тази е на ток,но останалите 20 не са)
срам

2015.08.14 | 16:48

2
меришеми пак на измама .някои ще наблажи общински парички
до мая на йордан

2015.07.04 | 14:06

1
ма.нафите да те фанат с ловеца

Добави коментар

Водещи новини