"Шоуто на Слави" търси българчето, което ще ни представи на детската Евровизия

  • 03 юли 2015 19:28

  • 4500
  • 0
"Шоуто на Слави" търси българчето, което ще ни представи на детската Евровизия
©

"Шоуто на Слави" ще избере с конкурс българчето, което ще представя страната ни в детската "Евровизия" в София тази година. Първият етап от него започва от 3 юли и ще продължи до 23 юли. Така продуцентската компания "Седем осми" отново ще работи заедно с БНТ и БТВ за най-престижния детски песенен конкурс в Европа.

Желаещите да представят страната ни могат да изпращат аудио или видео запис на свое изпълнение до „Шоуто на Слави“.

Според регламента на Европейския съвет за радио и телевизия (EBU), участниците трябва да са на възраст между 10 и 15 навършени години в деня на провеждането на детската "Еровизия". Професионални български музиканти и композитори ще изберат най-добрите изпълнители. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. Представител на БНТ също ще участва в избора.

В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в „Шоуто на Слави”, победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване. Участникът, събрал най-голямо зрителско одобрение, ще бъде новият представител на България за Детската "Евровизия 2015 година".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4500 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини