Иван Гарелов: И ние живеехме добре благодарение на целувката ни със СССР

  • 03 юли 2015 08:18

  • 4057
  • 8
Иван Гарелов: И ние живеехме добре благодарение на целувката ни със СССР
©

Европейците превърнаха предстоящия референдум в това дали Гърция да остане в еврозоната или на я напусне, а Ципрас искаше това да е своеобразен вот на доверие към кабинета, който оглавява. Такова мнение изказа в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия журналистът Иван Гарелов.

Той е категоричен, че споразумение обаче с Гърция ще има и страната няма да напусне еврозоната. По думите му обаче е отделен въпросът дали то ще бъде по - добро за южната ни съседка.

Журналистът напомни, че българите си мислят, че гърците живеят щастливо на чужд гръб, а всъщност не е така, защото и ние сме живели добре благодарение на голямата ни целувка със СССР.

Гарелов коментира ситуацията в Гърция относно опашките пред банкоматите. По думите му, всичко е битово. Според него сега трябва да се разсрочи дългът на страната и да се даде шанс да заработи икономиката на южната ни съседка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4057 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.07.21 | 13:12

8
още помните "лошите "неща на комунизма като безплатно здравеопазване, образование хората се сдобиха с лични жилища(в САЩ и ЕС едва 10 % имат собствени жилища) заводите фабрики ,ТЕЦ,ВЕЦ,АЕЦ и затова на последното допитване хората изпитват носталгия по онова време близо 70%

2015.07.19 | 20:03

2
по 'онова' време бяха построени всички училища, заводи, язовири, болници, пътища, а сега една магистрала като направят и... голяма работа е...
Маншо

2015.07.21 | 13:11

6
Живеехме си добре, защото купувахме десетгодишни ръждясали Москвичи, защото за всичко се редяхме на опашки и защото нищо не можехме да говорим. На границата те проверяваха до долните гащи, а ако ти намереха толкова скъпата валута щеше да гниеш по затворите.
someone

2015.07.21 | 13:12

7
какви ръждясали москвичи ми говориш на дядо ми москвича си беше здрав а и по улиците се движеха дълги години във всякакви условия.
гост

2015.07.19 | 20:03

5
защо се премалчава истината ? цялата индустрия на България беше така създадена ,че всичко да се изнася за непретенциозните алкохолизирани pуcнаци. когато Дойде Гopбaчов той спря вноса от България и всичко полетя надолу

2015.07.19 | 20:03

4
"Иван Гарелов: И ние живеехме добре благодарение на целувката ни със СССР" Че вие и сега си живеете добре , измекяри от ДС !
В е л и к и я

2015.07.19 | 20:03

3
Тоя защо го пускат по телевизиите да говори глупости , всички му знаем гръцките историйки , и ква е тая целувка със Съветите , те не скубеха и народа работеше на полето за стотинки за да ги храним , Скрий се някъде и не се показвай вече !
В е л и к и я

2015.07.19 | 20:02

1
Хората може да са се сдобили с жилища , но са работили като волове за да ги имат , и са се лишавали ... А и не си мислете че в Западна Европа тогава са били зле , просто по това време навсякъде е било добре , лошото тук е че социалистическата система създаде лижегъзците и направи така простите но бутащи се с езика напред да прогресират и заемат властови лостове ... И сега сме зле заради тоя факт защото хващайки властта те няма да е дадат още 200 години и обричат държавата ни на мизерно съществуване ...

Добави коментар

Водещи новини