Борисов иска програма и отчет от кметовете на ГЕРБ

  • 03 юли 2015 07:33

  • 1701
  • 16
Борисов иска програма и отчет от кметовете на ГЕРБ
© Булфото

Всички кандидат-кметове на ГЕРБ, които в момента са действащи градоначалници, са разписали стриктен отчет до лидера на партията и премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. А новите кандидати на ГЕРБ са готови с примерни 4-годишни програми за управление.

Това съобщиха за в. "Стандарт" високопоставени източници от Изпълкома на партията след завръщането на кметската делегация на ГЕРБ от Брюксел. До 10 дни всички кандидати за градоначалници, събрали номинации на структурите по места, ще бъдат одобрени от ръководството на партията. Най-сигурните кандидати начело със столичния кмет Йорданка Фандъкова, Димитър Николов - Бургас и Иван Портних - Варна, проведоха поредица от срещи с шефа на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския, президента на ЕК Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето и комисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. Ключови фигури от ЕП и ЕК са дали изключително високата си оценка за развитието на София и Бургас през последните години. Сред кметовете отличници на ГЕРБ са отбелязани още градоначалниците на Стара Загора - Живко Тодоров, на Велико Търново - Даниел Панов, и др.

От своя страна новите кандидати за кметове са с ударни програми за управление на общините. Някои са извели като приоритет намаляване на трафика в областните градове и по-модерни пешеходни зони. Лично Борисов е настоял в програмите да няма общи обещания, а конкретни мерки и примерни проекти за извеждане на засиления транзитен трафик по околовръстните шосета. Сред предложенията на градоначалниците са и изграждане на спортни зали по подобие на тази в Стара Загора. Заради строителното бижу градът на липите се превърна в европейска спортна столица. Вече се знае, че кандидатът за кмет на ГЕРБ за Търговище ще е известният гинеколог и в момента депутат д-р Дарин Димитров. В Шумен и в Разград от ГЕРБ издигат също народни представители - Любомир Христов и Валентин Василев. С проекти за Перник се готви колежката им Вяра Церовска, а за Асеновград - Силвия Хубенова. Според запознати единствено в Кюстендил ГЕРБ няма да издигне свой кандидат, а ще подкрепи кандидатурата на сегашния градоначалник Петър Паунов. В столицата на черешите обаче от ГЕРБ ще издигнат силна листа за общински съветници.

Пълните листи на кандидатите на ГЕРБ за местните парламенти ще бъдат готови до началото на август. Всички кандидати за общински съветници, както и бъдещите градоначалници на ГЕРБ ще бъдат на националната конференция на ГЕРБ от "перлата на София" - зала "Арена Армеец" на 13 септември. На нея се очакват и редица високопоставени гости от ЕНП.

Членовете на Централната избирателна комисия започват разяснителна кампания за местните избори "По-близко до избирателите". От ЦИК съобщиха, че в периода от 6 до 24 юли 2015 г. техни представители ще посетят всички 28 областни центрове в страната. Целта е експресно обучение на представителите на администрацията, които ще бъдат ангажирани с организационно-техническата подготовка на изборите. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1701 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Иван

2015.07.04 | 23:32

16
Цяла България очаква с нетърпение Боко Тиквата да се гътне!

2015.07.03 | 15:58

15
Простия цигански Тиквоч,гледа като пресисал от уй !!!
angel60+

2015.07.03 | 15:57

14
ПРОСТАЦИ НА РОЯЦИ!!! Заслужавате си кочината в която живеете ,духовни пигмеи !!!
Една

2015.07.03 | 15:56

12
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...

2015.07.03 | 15:56

13
Герб поне като решим да ги изгоним ги гоним. Ваште хора нямат пъдене цяла година.
БълГЕЙриа

2015.07.03 | 15:56

11
В държава в която чалгата и простотията са на почит най-резонното нещо е да бъде управлявана от Простак . Да са живи и здрави всички , които си избраха човека , който на практика интерпретира фразата-"Мафията си има държава" Честито
Истината

2015.07.03 | 15:54

9
Най-нормално в света е, премиер да е бивш служител в репресивните органи на тоталитарна държава с васално комунистическо управление. А още по-нормално е тоя същият да е бил мутра, мафиот, наркотрафикант и контрабандист с офшорки и сметки в офшорните зони.
Не забравяй....

2015.07.03 | 15:56

10
... и потомствен циганин на конекрадци !
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.07.03 | 12:44

8
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.
qwe

2015.07.03 | 12:43

7
boiko kvo ta barka pak da izlajesh che sa nai dobrite.predi mesec kaza che ste sabrali okolo 2 miliarda po veche prixodi.. onq den 990 miliona.na koe da vqrvame..i baobshte trqbva li da vqrvame i za tezi 990 miliona.ili prosto pyskash laji da zablyjdavash naroda che neshto pravish
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.07.03 | 12:43

4
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Този никога не е имал жена и деца! Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са твoе дело Тикво! Няма друг политик с който българите да са се гаврили толкова!

2015.07.03 | 12:43

6
Уникално лайно си,ББ има дъщеря,сигорно е по-голяма от теб! А това което си написал ме убеждава,ане само мене,че ББ е правилният човек! Марш в кенефа от които си излязъл....

2015.07.03 | 12:43

5
Уникално тъпо същество си! нещастник........струваш 5лв.,лайното ми е по-значимо от теб-мога да наторя едно дърво!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2015.07.03 | 12:43

3
Да, трябва и да отчитат процент, а не само да прибират.

Добави коментар

Водещи новини