Босия с доматена атака срещу парламента: Народът е вцепенен от страх и апатия (видео)

  • 02 юли 2015 11:52

  • 3781
  • 7
Босия с доматена атака срещу парламента: Народът е вцепенен от страх и апатия (видео)
©

На обстрел бяха подложени депутатите тази сутрин. Поетът-дисидент Николай Колев-Босия бе застанал до един от входовете на парламента и мяташе домати по парламента, докато народните избраници влизаха в сградата.

Някои от депутатите се придвижваха на прибежки, за да се предпазят.

Имам документи, които доказват виновността на министър Московски, както и на неговия пряк началник - премиера Борисов. Единият се явява като убиец по пътищата, другият е съучастник, а главният прокурор е пък укривател на тежко престъпление - противозаконно лишаване на хора от живот, заяви Босия пред камерата на Novini.bg.

Продават се изпитите, купуват се книжки, включително и от хора, които са абсолютно неграмотни, които са са си купили и дипломата за основно образование. Инспекторите пък събират ежемесечна такса "спокойствие" от собствениците на транспортни фирми, за да не ги търсят. След това идва такса "абонамент" - инспекторите, които изпитват, като вземат парите, една част от тях - около 80% трябва да дадат по-горе на началството. И от там вече стигат до шефа на изпълнителната агенция, до министъра и нагоре. Това бих го преживял, не бих хвърлял домати, ако заради тези практики не загиват по пътищата невинни български граждани, каза поетът-дисидент.

Българският народ е вцепенен - от страх, от глупост, от апатия. Аз нямам големи надежди той да излезе от това вцепенение. Но искам младите хора да разберат, че ако не протестират, те ще живеят все по-зле и по-зле. В нито една държава чрез апатия и бездействие хората не са започнали да живеят по-добре. Ако искаш да живееш по-добре, трябва да се бориш всеки ден и да следиш дали правилата се изпълняват - от власти, от съседи, от близки. Това е единственият начин да се живее нормално в една държава. А нашата държава не е нормална. Затова и младите хора напускат страната - защото тук за тях няма нормален живот, добави Николай Колев-Босия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3781 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.09.02 | 12:01

7
Ето един достоен човек! ДАйте му гранати - с тях да ги замерва!
ЦИГАНИНЪТ

2015.07.05 | 13:27

3
Не че няма лошо, ТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за оцеляването ВИ !!

2015.07.05 | 13:27

2
то няма да е лошо да последваме примера му!

2015.09.02 | 12:01

6
ТИКВАТА е враг № 1 ! Циганин от Банкя !
vankata1002

2015.09.02 | 12:01

5
на този човечец шапка му свалям защото е прав че никой няма да излезе и да помете тази управляваща вихрушка. Стига сме търпели скъпи съграждани видяхме е навсякъде около нас даже и една толкова бедна в миналото румъния се оправи след като публично разстреляха семейство чаушеско и сега румънците като се вдигнат и политиците веднага оправят положението защото ги е страх.

2015.07.05 | 13:28

4
vsi4ki da go podkrepat tia se samozabraviha razseivat ni s ciganite za dasi opravat tehni interesi
Дядо Васил

2015.07.04 | 23:52

1
Ciganite са враг номер 1 не отвличай вниманието!

Добави коментар

Водещи новини